Jump to content
OpenSplice DDS Forum

ikhlas

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About ikhlas

  • Rank
    Member
  • Birthday 04/01/1990

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Company
    National Institute of Technology Bandung
  1. Dear OpenSplice team, I have installed the Touchstone successfully &.I want to test the performance of the simply framework for DDS Apps i've create the transmitter receiver transceiver and transponder. When i try to use LatencyTopic on touchstone there are some parameter that i want to know when the suitable time i can use them they're sequence number config number write timestamp echo_timestamp source latency arrival latency and send latency and at throughput Topic, they are creation duration and creation time would you help me to describe this, thanks for feedback
  2. opensplice can't start

    thank you niels.. it's very helpfull
  3. opensplice can't start

    Hello I'm new here. i've just install the new ospl v6.1 in windows for evaluation version and set path C:\Program Files\PrismTech\OpenSpliceDDS\V6.1.1p1\HDE\x86.win32\bin;C:\Program Files\PrismTech\OpenSpliceDDS\V6.1.1p1\HDE\x86.win32\lib;C:\Program Files\PrismTech\OpenSpliceDDS\V6.1.1p1\HDE\x86.win32\jar\dcpssaj.jar;C:\Program Files\PrismTech\OpenSpliceDDS\V6.1.1p1\HDE\x86.win32\jar but when i'm running the ospl start I get the following error message on my command prompt that the domain xml specifies a single process configuration. Starting a daemon is not required in this mode what does this mean and how can I solve it Thanks in advance
×